exoneratiebeding

Exoneratiebeding:
De bestelling en levering van alle bij Bekender.nl getoonde producten gaat direct via onze geselecteerde partners en wordt niet bij ons verwerkt.
Voor specifieke leveringsvoorwaarden kunt u contact opnemen met een van deze partners, waar u de daadwerkelijke bestelling geplaatst heeft.
Bekender.nl maakt hierdoor gebruik van het exoneratiebeding ook bekend als exoneratieclausule, hetgeen een vrijwaring is op grond waarvan -mits in het betreffend geval en onder de gegeven omstandigheden geldig- een wettelijke verplichting tot schadevergoeding ontstaan door een toerekenbare tekortkoming of onrechtmatige daad wordt uitgesloten.
Bekender.nl maakt, nadat u op de knop [Nu kopen] of [Bekijk/bestel] klikt, gebruik van het “Exoneratiebeding”, Bekender.nl is niet verantwoordelijk voor de verdere verwerking van uw bestelling of order. Bekender.nl heeft geen inzage in uw bestelling of afhandeling van uw opdracht. Derhalve kan Bekender.nl ook niet bemiddelen bij een eventuele reclame en/of retour sturen van producten. Er worden géén kosten aan de klant berekend voor het doorsturen naar onze Branchepartners.

Uw gegevens kunnen niet opgeslagen worden op onze servers.